استفاده از DDG در خوراک دام ، درگیری با E.Coli را کاهش می دهد
در جیره مصرفی گوساله ها ، درگیری آنها با E. coli O157 کاهش خواهد یافت .
به گزارش خبرنامه بین المللی وت نیوز ( www.vetnews.ir ) تقطیرکننده ها ( DDG ) از جمله موادی هستند که پس از تقطیر اتانول به دست می آیند و قابل استفاده در جیره دام میباشند . بر اساس نتایج به دست آمده از این پژوهش که توسط محققین در دانشگاه ایالتی کنزاس صورت پذیرفته است ، ارتباط بسیار مثبتی در استفاده از این مواد در جیره مصرفی توسط دامداران و بروز E. coli O157 در گوساله ها به دست آمده است .
نتایج این تحقیقات کلیدی بزرگ به منظور تامین امنیت غذایی دامهای پرورشی خواهد بود .