Create your flash banner online in 5 step استفاده از DDG در خوراک دام ، درگیری با E.Coli را کاهش می دهد:




منوي اصلي

موضوعات

آرشیو مطالب

آخرین مطالب

امکانات دیگر

استفاده از DDG در خوراک دام ، درگیری با E.Coli را کاهش می دهد:
نویسنده : mohammad hosein موضوع : <-PostCategory-> جمعه 19 فروردين 1390برچسب:,
استفاده از DDG در خوراک دام ، درگیری با E.Coli را کاهش می دهد

در جیره مصرفی گوساله ها ، درگیری آنها با E. coli O157 کاهش خواهد یافت .

 

به گزارش خبرنامه بین المللی وت نیوز ( www.vetnews.ir ) تقطیرکننده ها ( DDG ) از جمله موادی هستند که پس از تقطیر اتانول به دست می آیند و قابل استفاده در جیره دام میباشند . بر اساس نتایج به دست آمده از این پژوهش که توسط محققین در دانشگاه ایالتی کنزاس صورت پذیرفته است ، ارتباط بسیار مثبتی در استفاده از این مواد در جیره مصرفی توسط دامداران و بروز E. coli O157 در گوساله ها به دست آمده است .

 

نتایج این تحقیقات کلیدی بزرگ به منظور تامین امنیت غذایی دامهای پرورشی خواهد بود .


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






درباره ما

نویسندگان سایت

پیوند روزانه

پیوند وبلاگ
Create your flash banner online in 5 step