دانشمندان در دانشگاه یوتای ایالات متحده ، روشی را شناسایی نموده اند که با استفاده از آن میتوان به پیشگیری شیوع بیماری های منتقله توسط غذا ناشی از اشرشیاکلی ، اقدام نمود .
این محققین ، نوعی از مکانیزم ژنتیکی را شناسایی نموده اند که سبب جلوگیری از تشکیل کلونی های O157:H7 در مناطق هدف در گوساله ها میشود .
در این مطالعه ، محققین دو گونه از انواع EHEC را به شکمبه 8 گروه مختلف از گوساله ها با شرایط و جیره غذایی مختلف ، وارد کردند . بر اساس نتایج به دست آمده در این مطالعه ، سویه های مختلف EHEC قادر نبوده اند تا در هنگام عدم شناسایی مواد شیمیایی تولیدی در شکمبه ، به ادامه فعالیتهای خود بپردازند .
بر اساس برآوردهای صورت پذیرفته ، گوساله ها مهمترین و بزرگترین منبع E.Coli در آمریکا میباشند . این آلودگی به طور حتم خطری جدی برای محصولات غذایی این کشور محسوب میشود .