| باکتری شناس ها باکتری خاصی را در محیط بلاد آگار کشت دادند !!! باکتری مورد نظر بعد از چند ماه در محیط آبگوشت (براث) رشد کرد . باکتری گرم منفی در مک کانکی رشد می کند و ....
اینها مثال هایی هستند که برای ما دانشجویان علوم آزمایشگاهی کاملا ملموس هست ولی برای همه نه !! یکی از اهداف وبلاگ ، ساده نگاری در مطالب است و سعی دارد که همه افراد از هر طبقه علمی ، مورد توجه قرار گیرند . منظور از محیط های کشت باکتری شناسی ، مجموعه ای از مواد مغذی و مواد مورد نیاز یک باکتری یا هر گونه موجود کوچیک دیگه است که در ان میتواند پس از مدتی رشد کند و این رشد می تواند با تغییر و یا عدم تغییر خواص فیزیکی و شیمیایی محیط باشد که از این تغییرات برای شناسایی نوع باکتری استفاده می کنند . مثلا تغییر رنگ ، تغییر اسدیته و ... .
محیطها :
۱- محیط بلاد آگار
۲- محیط لوون اشتاین جانسون :
۳- سرم لوفلر:
۴-محیط مک کانکی آگار :
۵- محیط نورتینت آگار :
۶- محیط TCBS :
نظرات شما عزیزان: